100102

I'm not someone who usually got new year resolutions, but this year I seriously need to pick up the pace in making pictures. I was browsing through my 2009 archives yesterday and realized it had the least amount of photos compared to the other years during my time doing photography. :-\
With that said, happy new year guys!






10 comments:

Sayoga said...

met tahun baru sob, ini yang kemarin ya :D

Wid said...

ho'o, saking jarangnya jalan buat sengaja hunting kakiku masih pegel sampe sekarang coba... :\

Eki said...

you have a lot of readers' minds to feed. so pick it up, pick it up!

happy new year to you too.

Wanderer said...

yang nomer 3 dari bawah ciamik

salty squid said...

vote for number 4

jiang D said...

tapi bagus2 wid :) Happy new year ..

Hopy said...

ditto sama cumi asin..
kaporit nomor engpat!

bikin project kayak nick turpin aja wid, biar tergugah selera motreknya, hehe..

Naga said...

sayangnya kemaren ga bisa ikutan ... berhubung atap genteng ternyata harus diganti semuanya. tapi udah kelar dan mulai bergelap ria lagi ...

btw, aku minjem scannernya yah ... hihihihihi baru sadar kalo yang nangkring di samping rak buku itu scannermu. udah brapa lama nangkring disana juga udah lupa ...

preparing for the unposed on flickr actually dan scan ulang beberapa foto untuk beberapa keperluan ...

thanks and happy new year ...

cheers

ps: resolusi tahun baru ??? i wil never do that in my life ...

Sebastian said...

Last photograph is strong, the others lack a special something, to me they don't catch up to your usual standards.

Good resolution, I'd be happy to see more and good photographs coming, since I consider your blog to be one of the most pleasant to follow.

Sebastian said...

Oh and happy new year to you as well!